Колко струва?
#21 Removed user 11.12.2012 14:02
Red scorpions
662 Posts

<blockquote><h3>tonos написа:</h3>Разбрах момчета! Играчите се продават по симпатия, а не по стойност! Ще се
съобразявам, какво да правя</blockquote>

Пак се прави на разсеян другаря ! Ами че ти как купи играчите на Liverpool, по стойност ли? А той как купи твоите ненужни, пак ли по стойност ...или по параграфа прехвърляне на кредит... който НЕ Е РАЗРЕШЕН В ИГРАТА!?
Освен това отфертата ти за M.SIMONCELLI 31г от 3 500 000 небеше най-високата, аз бях пуснал по-висока и седя близо 8ч.

Сега ми е интересно за колко ще купиш играчите от касичка номер 2... пак ли ще са по стойност? И въпросната касичка, пак ли ще ти изкупи твойте ненужни играчи на по-завишена стойност?... цирка предстои, за пореден път ти си в ролята на клоуна!
Ако знаеш как си приличаш с карикатурата от логото си на отбора...явно неслучайно си я поставил там!

#22 Removed user 11.12.2012 17:50
Red lasers
1030 Posts

Всички сте палячовци и циркаджии - нз не ви ли писна да се правите на Адвокати .... тонос имал касички ... ми ще има като спи Админа ... тия дето го плюете с изключение на Райдърс да не сте по-различни .... Емо ти водиш Кервана с клоуните отдавна - нз как не ти омръзна ... твоите трансфери пък са най-окъкани .... ти с 5 човека помощ играеш иначе плюете тонос - аз разлика невиждам ... за тва ЛШ отдавна не съм честитил на този който я Спечели - тая тема не виждам за кво сте я пуснали - тука може да пишат сигурно 5 човека от големите отбори дето не са лицемери и мошенници ;) и вие не сте измжеду тях ... така че купувайте отбори , спете в играта да се молите за помощ и да издирвате акаунти на отказващи се играчи , отдавна сте стигнали дъното по надолу няма - Айде ....

Един играч струва толкова за колкото го продаде собственика му !!! Елементарно

#23 Removed user 11.12.2012 18:44
Boa constrictors
74 Posts

The kings ти отричаш ли че имаш 10 акаунта и ти ? Човека реши да попита и като гледам как му отг. като малки деца не е честно спрямо него ако ще и вчера да се е регнал играта стана такава че тук се работи със пари от реалния живот човека има дава ти нямаш стоиш и мислиш схеми как да победиш. Твоят отбор също е със много пари правен и ти ще мрънкаш като:
...настъпана мома...
само да дойде времето ще гледаме засипан с глупости форум от THE KINGS

#24 Removed user 11.12.2012 18:53
Redhawks
991 Posts

Мисля, че колегата THE SAINTS го каза добре няма какво повече да добавям. Евала много точно (bow)

#25 Removed user 11.12.2012 19:24
Red lasers
1030 Posts

Най-тъпото от всичко , което съм сигурен че Многознаещите и Всезнаещи колеги не осъзнават е : надолу по-малките отбори гледат от вас и като виждат какво става и как се търгуват играчи и развиват отбори с каси , наливания , източвания и др. глупости измислени пак от 2-ма УЖ ПО-ХИТРИ менаджери и те почват така и това , с което си мислите че сте по-умни от другите щот никой не разбрал след 2 сезона вече става практика в играта , щото всички почват така .... така че смело мога да кажа някой отбори ако ги няма , играта ще стане само по-хубава .....

#26 FC United 11.12.2012 19:32
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Тишо уважавам те и за това тона ми ще е нормален.Моите трансфери не са в никакъв случей съмнителни,даже ако видиш моите и твоите трансфери,ще видиш че плащам почти двойно спрямо теб.

#27 Removed user 11.12.2012 19:40
Red lasers
1030 Posts

Плащаш за тва играчите ти се пазят и развиват по 5 сезона ... докато аз по 2 сезона дебна за някой играч на сметка ... виж за какви суми продаваш измислени младежи от ДЮША ... защо ме караш да пиша неща които не мисля че трябва ?

Ще завърша така ... ето го минуса на средните цени - че се използва за оправдание на всякакви нередовни трансфери - щото били в рамките на нормалното - пълни глупости , всеки си прави квото иска.

Докато не се заключат 2-3 сериозни отбора та всички да видят какво може и неможе ще е така ....

#28 Removed user 11.12.2012 19:57
BatIcho
252 Posts

Според мен темата започва да се превръща във нов скандал между "титаните"
във играта ще бъде добре да се изтрие или заключи :)

#29 Removed user 11.12.2012 20:18
Red scorpions
662 Posts

колеги на вас след като ви е приятно да се навеждате и да гледате как тонос купува акунти на успели отбори и после ги източва и ползва за касички, подведен от манията си за виртуално величие на ВСЯКА ЦЕНА... НА някой други не им е приятно това!!!
И необвинявайте другите без доказателства, защотото и аз и Емил играем с един акаунт от 7 години! тонос играе с минимум 3! Ливърпул и Пириснки Орли са акаунти закупени от тонос и работещи за него! На вас кеф ли ви е така да играете?
Ако ви е кеф си играйте... но има хора , които неприемат това и не им е приятно да ги лъжат!

#30 Removed user 11.12.2012 20:22
Redhawks
991 Posts

<blockquote><h3>The KINGS написа:</h3>колеги на вас след като ви е приятно да се навеждате и да гледате как тонос
купува акунти на успели отбори и после ги източва и ползва за касички, подведен
от манията си за виртуално величие на ВСЯКА ЦЕНА... НА някой други не им е
приятно това!!!
И необвинявайте другите без доказателства, защотото и аз и Емил играем с един
акаунт от 7 години! тонос играе с минимум 3! Ливърпул и Пириснки Орли са акаунти
закупени от тонос и работещи за него! На вас кеф ли ви е така да играете?
Ако ви е кеф си играйте... но има хора , които неприемат това и не им е приятно
да ги лъжат!</blockquote>
ти пък къде имаш доказателства, че ми е купил отбора, за да говориш... или пишеш само да отчетеш дейност, а ми говориш за доказателства. Много говорехте с FC united, че Нотингам форест ми е купил отбора, сега пък шизофренията ви пак ви изби и почнахте по tonos.
Ако си правите вашите "редовни трансфери" всичко е точно, но ако някой друг направи подобно на вашето веднага скачате... слагайте патент тогава.