Колко струва?
|
|
---|---|
#21 Removed user | 11.12.2012 14:02 |
662 Posts |
<blockquote><h3>tonos написа:</h3>Разбрах момчета! Играчите се продават по симпатия, а не по стойност! Ще се |
#22 Removed user | 11.12.2012 17:50 |
1030 Posts |
Всички сте палячовци и циркаджии - нз не ви ли писна да се правите на Адвокати .... тонос имал касички ... ми ще има като спи Админа ... тия дето го плюете с изключение на Райдърс да не сте по-различни .... Емо ти водиш Кервана с клоуните отдавна - нз как не ти омръзна ... твоите трансфери пък са най-окъкани .... ти с 5 човека помощ играеш иначе плюете тонос - аз разлика невиждам ... за тва ЛШ отдавна не съм честитил на този който я Спечели - тая тема не виждам за кво сте я пуснали - тука може да пишат сигурно 5 човека от големите отбори дето не са лицемери и мошенници ;) и вие не сте измжеду тях ... така че купувайте отбори , спете в играта да се молите за помощ и да издирвате акаунти на отказващи се играчи , отдавна сте стигнали дъното по надолу няма - Айде .... |
#23 Removed user | 11.12.2012 18:44 |
74 Posts |
The kings ти отричаш ли че имаш 10 акаунта и ти ? Човека реши да попита и като гледам как му отг. като малки деца не е честно спрямо него ако ще и вчера да се е регнал играта стана такава че тук се работи със пари от реалния живот човека има дава ти нямаш стоиш и мислиш схеми как да победиш. Твоят отбор също е със много пари правен и ти ще мрънкаш като: |
#24 Removed user | 11.12.2012 18:53 |
991 Posts |
Мисля, че колегата THE SAINTS го каза добре няма какво повече да добавям. Евала много точно (bow) |
#25 Removed user | 11.12.2012 19:24 |
1030 Posts |
Най-тъпото от всичко , което съм сигурен че Многознаещите и Всезнаещи колеги не осъзнават е : надолу по-малките отбори гледат от вас и като виждат какво става и как се търгуват играчи и развиват отбори с каси , наливания , източвания и др. глупости измислени пак от 2-ма УЖ ПО-ХИТРИ менаджери и те почват така и това , с което си мислите че сте по-умни от другите щот никой не разбрал след 2 сезона вече става практика в играта , щото всички почват така .... така че смело мога да кажа някой отбори ако ги няма , играта ще стане само по-хубава ..... |
#26 FC United | 11.12.2012 19:32 |
854 Posts
Since 04.06.2007 |
Тишо уважавам те и за това тона ми ще е нормален.Моите трансфери не са в никакъв случей съмнителни,даже ако видиш моите и твоите трансфери,ще видиш че плащам почти двойно спрямо теб. |
#27 Removed user | 11.12.2012 19:40 |
1030 Posts |
Плащаш за тва играчите ти се пазят и развиват по 5 сезона ... докато аз по 2 сезона дебна за някой играч на сметка ... виж за какви суми продаваш измислени младежи от ДЮША ... защо ме караш да пиша неща които не мисля че трябва ? |
#28 Removed user | 11.12.2012 19:57 |
252 Posts |
Според мен темата започва да се превръща във нов скандал между "титаните" |
#29 Removed user | 11.12.2012 20:18 |
662 Posts |
колеги на вас след като ви е приятно да се навеждате и да гледате как тонос купува акунти на успели отбори и после ги източва и ползва за касички, подведен от манията си за виртуално величие на ВСЯКА ЦЕНА... НА някой други не им е приятно това!!! |
#30 Removed user | 11.12.2012 20:22 |
991 Posts |
<blockquote><h3>The KINGS написа:</h3>колеги на вас след като ви е приятно да се навеждате и да гледате как тонос |